UMP jalin kerjasama bersama lapan rakan industri WBL - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2022)
PEKAN – Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai perjanjian bersama dengan lapan industri pembangunan penyelidikan dan pembelajaran berasaskan kerja (WBL) yang bakal memberi manfaat melahirkan graduan holistik.