Pengukuhan pengalaman 18 pelajar dalam Kursus Integriti dan Anti Rasuah (KIAR) melalui lawatan ke SPRM Pahang - Hadijah, Ahmad (2022)
PEKAN, 7 Disember 2022 – Lawatan pelajar ke mana-mana pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) telah digariskan di dalam Pelan Pembelajaran Pelajar bagi mengukuhkan pengalaman pembelajaran.