Profesor Madya Dr. Ramadhansyah Putra Jaya hasilkan konkrit berliang yang boleh digunakan dalam masa 24 jam - Hafizatulazlin, Abdul Aziz; Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2022)
PEKAN, 28 Disember 2022 – Secara umumnya, konkrit berliang sedia ada tidak dapat di gunakan segera selepas pembinaan.