Profesor Madya Dr. Hazrulrizawati hasilkan produk rawatan tulang melalui tanduk rusa - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 27 Disember 2022 – Penyelidik dan pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Madya Dr. Hazrulrizawati Abd Hamid, 40 telah menghasilkan produk yang dapat digunakan bagi tujuan rawatan tulang.