Dr. Khairul Anuar hasilkan CLINKROOF, sistem bumbung hijau mampan berasaskan sisa bahan kelapa sawit - Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
PEKAN, 27 Disember 2022 - Banjir kilat dan kenaikan suhu di bandar-bandar besar kesan daripada pulau haba bandar atau urban heat island yang diuar-uarkan media massa semakin kerap berlaku sejak akhir-akhir ini.