Kunjungan rasmi delegasi UMP ke MMU Cyberjaya teroka kerjasama strategik - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
CYBERJAYA, 19 Disember 2022 - Kunjungan delegasi Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke Multimedia Universiti (MMU) bakal berkongsi kepakaran dalam menjalinkan usaha sama dari segi akademik, teknologi, kepakaran dan lain-lain.