Karnival Bahasa dan Budaya UMP meriah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 17 Disember 2022 - Penganjuran Karnival Bahasa dan Budaya anjuran Pusat Bahasa Moden (PBM) dan Pusat Hubungan Antarabangsa (PuHA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) mampu menyemarakkan semangat kecintaan pelajar terhadap bahasa dan budaya di samping memperkukuh keyakinan mereka dalam berkomunikasi serta memahami budaya pelbagai negara.