UMP naik ke tangga 103 terbaik dunia dalam penarafan UI GWUR 2022 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 12 Disember 2022- Universiti Malaysia Pahang (UMP) berada pada kedudukan 103 berbanding 128 pada tahun 2021 dalam penarafan UI Greenmetric World University Rankings (GWUR) 2022.