Kerja sukarelawan dekat di hati Saiyidatul Marsyitah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 16 Disember 2022- Bermula dengan menjinakkan diri dengan menyertai program anjuran Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) sebagai ahli jawatankuasa Karnival Mahabbah Masjid memberikan ruang buat pelajar Fakulti Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan Mekatronik, Saiyidatul Marsyitah Aisyah Suhaime, 22, melibatkan diri secara serius dalam Program Sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP).