10 peserta tamat latihan Kursus Fiber Optik berjaya peroleh pekerjaan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
PAYA BESAR, 15 Disember 2022- Seramai sepuluh oarang peserta Program Latihan Kursus Fiber Optik tajaan Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) dengan kerjasama pihak UMP Advanced Education (UMP Advanced) berjaya menamatkan latihan dan memulakan pekerjaan dalam bidang fiber optik di sekitar daerah Temerloh dan Bentong Pahang.