Pembinaan alat kufu' (kesetaraan) dalam perkahwinan (e-Kufu) - Asar, A. K. (2016)
Isu keserasian perkahwinan memang menjadi isu terutama dalam kes penceraian di Malaysia; di mana sehingga kini tiada lagi sebarang sistem yang praktikal membantu menyelesaikan permasalahan tersebut.