Kajian daya saing industri pembelajaran sepanjang hayat UMP Advance Education (UAE) keperluan industri - Mazita, Mokhtar (2018)
Tujuan kajian ini adalah untuk mendapatkan keputusan permintaan terhadap khusus yang ditawarkan oleh pihak UMP Advance Education. Kajian ini telah dijalankan dalam tempoh satu tahun. Responden adalah terdiri daripada pekerja dan staf industri yang pernah menjadi klien kepada UAE. Kajian ini telah dijalankan diseluruh semenanjung Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Sebanyak 50 borang kaji selidik telah diedarkan kepada responden. Hasil dapatan akan dipaparkan dalam bentuk histogram, graf pie, feedback pelanggan serta daripada beberapa orang responden.