Pembubaran Parlimen nasihat vs permintaan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Samudera, 2022)
Perlembagaan memperuntukkan dua keadaan dalam pembubaran Parlimen, iaitu berlandaskan nasihat (advice) atau permintaan (request).