Kedaulatan undang-undang dan pencabulan perjanjian oleh British - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2022)
Kedaulatan undang-undang & pencabulan perjanjian oleh British dalam hubungan diplomatik dengan kerajaan negeri melayu sehingga Penubuhan Persekutuan Tanah Melayu, 1948 & 1957