Pelajar FK berjaya bawa pulang hadiah sagu hati dalam Huawei ICT Competition 2022-2023 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUALA LUMPUR, 24 November 2022 - Pasukan Fakulti Komputeran (FK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada Chin Yung Chee, Nur Atiqah Kamal dan Amir Muhammad Hafiz Othman berjaya membawa pulang hadiah sagu hati bernilai RM600 dalam pertandingan Huawei ICT Competition 2022-2023 yang berlangsung di Hotel Parkroyal Collection Kuala Lumpur baru-baru ini.