UMP jalin kerjasama dengan 8 rakan industri - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
Pekan, 9 Disember 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai perjanjian bersama dengan lapan industri dalam pembangunan penyelidikan dan pembelajaran berasaskan kerja (WBL) yang bakal memberi manfaat dalam melahirkan graduan holistik.