Sembang Santai 100 tahun Gerakan Koperasi bersama KSU KUSKOP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 7 Disember 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan Ketua Setiausaha, Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (KUSKOP), Dato’ Suriani Dato’ Ahmad sempena program Sembang Santai 100 Tahun Gerakan Koperasi yang berlangsung di UMP Pekan.