DREBARedu latih pelajar TVET fahami sistem robotik, bina robot - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 1 Disember 2022 - Pembangunan teknologi robot memerlukan perbelanjaan sistem robotik yang canggih dan memerlukan modal yang besar.