300 staf dan kepimpinan Kumpulan UMP Holdings tunai lafaz ikrar bebas rasuah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 29 November 2022 - Seramai 300 orang staf dan kepimpinan Kumpulan UMP Holdings menyempurnakan lafaz ikrar dan berjanji untuk lebih bertanggungjawab dalam melaksanakan tugas dan menjauhkan diri daripada sebarang perlakuan rasuah serta membanteras sikap tidak bermoral sekali gus menjamin integriti dalam organisasi.