Gagal meneruskan pengajian ke luar negara, penerima Anugerah Pelajaran Diraja UMP kini berkhidmat di Jerman - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2022)
Kegagalan menyambung pengajian di Jerman satu ketika dahulu tidak pernah menghalang Nur Khairiyah Hibatullah Md Rosley, 25, untuk kekal bersemangat dalam mengejar impiannya.