Kajian neuropolitik dedah tingkah laku pengundi - Mohd Khairul Izamil, Zolkefley (Berita Harian, 2022)
Hari ini, sekali lagi rakyat akan menjalankan tanggungjawab mengundi untuk memilih pemimpin di lokaliti masing-masing dalam Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15).