Sambung pengajian buka lebih banyak peluang - Sakinah, Abdullah (2022)
PAYA BESAR, 8 November 2022 - “Dengan memiliki pendedahan, ilmu dan penilaian yang berkualiti adalah tiket untuk kita membuka lebih banyak peluang kejayaan pada masa hadapan,” kata Fatrus Bahari, 45, penerima Anugerah Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH), UMP Advanced dalam Majlis Konvokesyen UMP kali ke-17.