Anugerah Naib Canselor milik Rashwini - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 – Aktif dalam kokurikulum dan berpesatuan sewaktu di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bukan alasan ketinggalan dalam pelajaran.