Warga UMP perlu contohi kepimpinan Nabi Muhammad SAW dalam pengurusan organisasi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 11 November 2022 – Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) diseru mencontohi kepimpinan dan keperibadian Rasulullah SAW dalam pengurusan organisasi dan keluarga.