Pegawai Simpanan Tentera Laut, Aidisyahrul Hanif Zulkifli terima Anugerah Kecemerlangan Perodua - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – Leftenan Muda Pegawai Simpanan Tentera Laut, Aidilsyahrul Hanif Zulkifli, 24 membuktikan kesibukan dalam bidang kokurikulum bukan penghalang untuk menerima Anugerah Kecemerlangan Perodua.