Impian konvokesyen yang tidak mungkin tiba - Sakinah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Gayanya yang bersahaja dan sentiasa tersenyum menyambut tetamu yang hadir ketika bertugas sebagai ahli Jawatankuasa Jemputan dan Sambutan dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17 baru-baru ini ternyata menyembunyikan seribu satu perasaan sedih yang begitu mendalam di dalam diri Siti Sakinah Mohtar.