Chong Jia Xin terima Anugerah Pro Canselor - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 – Anak Mekanik, Chong Jia Xin, 25 yang merupakan graduan Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Elektronik (Sistem Komputer) dengan Kepujian dipilih sebagai penerima Anugerah Pro-Canselor pada Majlis Konvokesyen Ke-17 Universiti Malaysia Pahang (UMP).