Budin graduan UMP terharu pensyarah berhati mulia buat kejutan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 8 November 2022 – Tular di Facebook seorang pensyarah yang berkongsi keterujaannya membuat kejutan kepada pelajarnya Muhamad Syihabuddin Abdul Wahab atau lebih dikenali dengan gelaran ‘Budin” bagi meraikan Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17 baru-baru ini telah meraih perhatian dan meruntun hati ramai netizen.