Kekurangan bukan halangan Nor Syafiqah dan Nabil Lutfi capai impian - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 8 November 2022 – Kekurangan pada diri dan mempunyai kad Orang Kurang Upaya (OKU) bukan halangan untuk pelajar menyambung pengajian di Universiti atau berkerjaya.