Athirah Seng Kaning terima Anugerah Kecemerlangan Dimension BID Sdn. Bhd. - Norhidayah, Mohamad (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – Anak kepada seorang buruh, Athirah Seng Kaning, 23 menerima Anugerah Kecemerlangan Dimension BID Sdn. Bhd pada Majlis Konvokesyen UMP Ke-17 yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan UMP.