Wong Yoke Bing terima Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia LJM - Norhidayah, Mohamad (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – Graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Wong Yoke Bing menerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia (LJM) pada Majlis Konvokesyen UMP Ke-17 yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan UMP.