Nurazyyati terima Anugerah Professor Dato Dr. Mashitah Mohd Yusoff - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 - Dunia telah dikejutkan dengan dugaan melandanya pandemik COVID-19 yang begitu banyak menjejaskan kesihatan, kewangan dan meragut banyak nyawa.