Ng Wei Sheng dinobat Anugerah Kecemerlangan Heitech - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – “Sentiasa berpijak di bumi nyata dan hidup di masa kini. Jangan membiarkan diri dikurung oleh apa yang telah berlaku pada masa lalu dan terjebak oleh mimpi masa depan”, begitulah kata-kata yang sentiasa dipegang oleh Ng Wei Sheng, 24 graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang meraih Anugerah Kecemerlangan Heitech pada Majlis Konvokesyen UMP Ke-17 baru-baru ini.