Anak penjaga jentera, Cho Bo Wen terima Anugerah Kecemerlangan Malakoff - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – Penerima Anugerah Kecemerlangan Malakoff Corporation Bhd., Cho Bo Wen bercita-cita untuk menjadi seorang jurutera yang berjaya pada masa hadapan.