Anis Syazwani Penerima Anugerah Prihatin Komuniti Puspanita - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – Graduan Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteran Awam, Nur Anis Syazwani, 24, menerima Anugerah Prihatin Komuniti Puspanita pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17 bertempat di Dewan Kompleks Sukan UMP.