Nur Harizah dan Chew Yee Ping terima Anugerah Emas Universiti - Safriza, Baharuddin (2022)
GAMBANG, 5 November 2022 – Dua orang graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Nur Harizah Mohd Nadzmi, 23 dan Chew Yee Ping, 21 menerima Anugerah Emas Universiti daripada Pro-Canselor, Tan Sri Dato’ Sri (Dr.) Abi Musa Asa’ari Mohemed Nor pada Majlis Konvokesyen UMP Ke-17 yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang.