Pasangan graduan pengantin baharu naik pentas konvokesyen UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – Pasangan pengantin baharu, Muhammad Shafinaim Akmal Zukifli dan Nur Shahida Azzahra Mohd Zamri berkongsi kegembiraan berganda apabila berkongsi pentas pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17 selang sehari selepas naik pelamin sebagai pasangan suami isteri.