35 graduan terima Diploma CBTM program kerjasama UMP dan AKEPT - Sakinah, Abdullah; Mimi Rabita, Abdul Wahit (2022)
PAYA BESAR, 8 November 2022 - Seramai 35 graduan program Profesional Pengurusan Bakat Berasaskan Kompetensi (CBTM) 3.0 hasil kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) menerima diploma masing-masing yang disampaikan Naib Canselor UMP, Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin bersempena Majlis Konvokesyen UMP ke-17 yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan UMP.