Usia 83 bukan halangan Dr. Jahid dapat PhD kedua - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Rasa tanggungjawab untuk memperkasakan amalan pengubatan Islam menjadi pembakar semangat kepada Tuan Guru Dr. Haji Jahid Sidek untuk menyiapkan tesis ijazah kedoktoran (PhD) kedua di Universiti Malaysia Pahang (UMP).