11 tahun berjuang, kini Dr. Abdullah Fairuzullah genggam PhD - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Berbekal doa dan kecekalan hati serta bersabar, Dr. Haji Abdullah Fairuzullah Ahmad Tajuddin dari Pusat Teknologi Maklumat dan Komunikasi (PTMK) berjaya bergelar Doktor Falsafah (PhD) Sains Komputer) setelah berjuang selama 11 tahun untuk menghabiskan pengajian.