4 beradik jurutera dari UMP - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – Ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi, begitulah ungkapan yang dapat digambarkan apabila anak bongsu kepada pasangan Zamani Jamil, 63 dan Nor Maslina Abd Manap, 57 iaitu Afiq Aizzat Zamani, 23 yang menerima Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Mekanikal dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17.