3 pasangan kembar seiras teruja kongsi pentas konvokesyen - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 - Tiga pasangan kembar seiras berasa teruja dapat meraikan majlis graduasi bersama-sama semasa Majlis Konvokesyen UMP Ke-17.