UMP lancar pakej makanan Ready to Eat guna teknologi retort - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 7 November 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan pakej makanan ‘Ready to Eat’ menggunakan teknologi retort di bawah inisiatif food@campus (UMP Campus Pantry) dengan kerjasama dengan pelbagai pihak terbabit.