Bapa kuatkan hati terima anugerah Anumerta arwah anak - Mohamad Shofi, Mat Isa (UMPSA, 2022)
KUANTAN: Ketika ibu bapa lain gembira hadir menyambut kejayaan anak masing-masing menamatkan pengajian, sepasang suami isteri, Ab. Razak Ahmad, 67, dan Norhana Hanim Abdullah, 65 terpaksa menguatkan hati menerima Anugerah Anumerta arwah anak dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) semalam.