Rahmad Mega buat kejutan kepada anak - Asrol, Awang (Harian Metro, 2022)
Kuantan: Penyanyi rock terkenal 90-an, Rahmad Tohak atau Rahmad Mega membuat kejutan untuk anaknya, Suhazri Amrin pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke-17 di Kompleks Sukan UMP, di sini, semalam.