Bapa kuatkan hati terima Anugerah Anumerta anak - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 - Ketika ibu bapa lain gembira hadir menyambut kejayaan anak mereka menamatkan pengajian, sepasang suami isteri, Ab Razak Ahmad, 67, dan Norhana Hanim Abdullah, 65 terpaksa menguatkan hati menerima Anugerah Anumerta anak dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17 yang masuk hari kedua hari ini.