Willian Mah Wey Lian Anugerah Dekan 8 Semester terima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) - Halizan, Mohmood (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Usaha keras Willian Mah Wey Lian yang merupakan graduan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia dengan Kepujian sehingga berjaya menerima Anugerah Dekan selama lapan semester dengan PNGK 3.95 (kelas pertama) berbaloi apabila diumum sebagai penerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) dalam Sesi 1 di Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17 baru-baru ini.