Kejutan buat graduasi anak, Rahmat hiburkan tetamu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Penyanyi rock terkenal di era 90-an, Rahmad Tohak atau Rahmad Mega membuat kejutan bukan sahaja anaknya malah tetamu yang hadir apabila tampil di atas pentas dan membuat persembahan sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17 di Dewan Kompleks Sukan UMP.