Profesor Dato Ts. Dr. Yuserrie dilantik semula sebagai Naib Canselor UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 1 November 2022 - Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin dilantik semula sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkuat kuasa mulai 1 November 2022.