Mendidik masyarakat fahami politik - Hasnah, Hussiin (Harian Metro, 2022)
Tidak lama lagi Malaysia akan menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15). Sememangnya di sana sini anda akan melihat poster dan ceramah politik yang berbagai warna dan ragam. Media sosial menjadi medan pertempuran ideologi dan manifesto parti-parti bertanding. Mungkin ada dalam kalangan masyarakat yang memahami itulah politik. Politik yang mereka nampak adalah pilihan raya, calon, kempen dan yang menang tubuhkan kerajaan.